TOMO SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 773 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Tomo Sushi. Meer weten? Ontdek meer

20 feb 2024 om 21:59 Zoals steeds enorm lekker.
15 feb 2024 om 21:11 Lekker maar veel later dan gecommuniceerd
10 feb 2024 om 21:53 Levertijd opgelopen tot meer dan 2u.
10 feb 2024 om 21:28 Levertijd loopt echt elke keer uit tot 1,5u/2u.
10 feb 2024 om 20:19 Heel lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar. Bezorging liep wat uit maar we werden op de hoogte gebracht van de vertraging.
3 feb 2024 om 10:57 "bezorgtijd tussen 30-45min" Bij de bestelling te plaatsen werd het 60min. Geleverd na 120 minuten. Smaak was goed maar niet overweldigend.
30 jan 2024 om 6:27 Eerste in druk was mooi, kwaliteit zalm is goed, Tonijn iets minder. Rijst van sushi beetje te zoet. philadelphia op de sushi NOT DONE, dat is je sushi verkrachten. 5.5/10 zal ik zeggen.
26 jan 2024 om 23:23 Lekkere sushi, jammer dat het eten niet meer zo krokant was de maki tempura was aan de taaie kant.
26 jan 2024 om 22:40 Het eten zelf is heel lekker. Maar de levering duurt altijd zeer lang. Ik had 1u45 op voorhand besteld en dan nog was het 45min te laat geleverd. Dit is niet de eerste keer, we hebben zelfs al een 2u moeten wachten.
25 jan 2024 om 8:19 Wow... nog nooit zoon lekkere sushi gegeten..op en top afgewerkt! De wok eveneens! Wie zijn smaakpapillen respecteert, die komt hier eten!
20 jan 2024 om 20:42 Het was lekker maar bijna 2u moeten wachten op ons eten. De frietjes was te weinig voor de kinderen, ze hadden nog honger. Ook de appelmoes was veel te weinig. Daar 8€ voor vragen?